Carport bouwen

Wilt u een carport bouwen en bent u opzoek naar inspiratie en advies? Westerzon is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen carports op maat. Een carport van Westerzon bestaat uit een aluminium basisconstructie met daar bovenop een constructie van glas.

In ons standaard carport assortiment hebben wij 6 verschillende carport modellen. Ieder carport model kunnen wij produceren in 6 verschillende uitvoeringen. Graag adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Westerzon verzorgt het advies, het ontwerp, de productie en de bouw van uw carport. U heeft bij Westerzon 1 vast aanspreekpunt. Kiest u voor Westerzon? Dan kiest u voor kwaliteit.

Een carport bouwen in iedere situatie

Een vrijstaande carport of een gedeelde carport met uw buren? U wilt een carport laten bouwen. Wij begrijpen goed dat u veel vragen heeft. Bij Westerzon helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. In ons uitgebreide carport aanbod kunt u zelf uw carport samen stellen. Na het kiezen van een carport model en de gewenste uitvoering, kunt u er optioneel voor kiezen om uw carport te voorzien van gekleurde beglazing, led verlichting en beschutting tegen weersinvloeden (aluminium gevels). In de standaard prijs wordt uw carport al gecoat in iedere gewenste RAL kleur.

Een standaard carport biedt voldoende parkeergelegenheid voor 1 personenauto. Indien gewenst kunt u kiezen voor een carport die u meer parkeergelegenheid biedt.

Een carport bouwen zonder vergunning

In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig voor het bouwen van een carport. Afhankelijk van het type bouwwerk waar de carport gebouwd wordt en de omvang van uw perceel hangt het er van af of u een vergunning nodig heeft. Op de website www.omgevingsloket.nl kunt u meer informatie vinden over de vergunningsplicht omtrent het bouwen van een carport. Heeft u een vergunning nodig voor het bouwen van een carport en wilt u geadviseerd worden? Neem dan contact met Westerzon op.

Interessante informatie over uw carport

Carport vergunning, carport maken, carport aluminium, carport en overkapping, wat kost een carport, camper carport, carport tuin en terras, carport overkapping en carport prijzen.