Carport assortiment

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor een carport van Westerzon. U weet zich bij ons verzekerd van een stijlvol ontwerp, dat past bij uw woning of bedrijfspand. Met een kwalitatief hoogwaardige carport verhoogt u de waarde van het pand, beschermt u uw auto tegen weersinvloeden en realiseert u extra comfort. Bekijk hieronder onze op maat gemaakte verschillende modellen en uitvoeringen.

Bekijk onze modellen

Carport HR enkel (6)
Particulier
Lees meer
Carport HR enkel
Carport HR dubbel (6)
Particulier
Lees meer
Carport HR dubbel
Carport HR T (1)
Particulier
Lees meer
Carport HR T
Carport HR triple (6)
Particulier
Lees meer
Carport HR triple
Carport HR quattro (2)
Particulier
Lees meer
Carport HR quattro
Carport VZ (4)
Particulier
Lees meer
Carport VZ

Een carport van top kwaliteit

Westerzon staat voor absolute kwaliteitsproducten. Wij berekenen iedere carport zorgvuldig en produceren uw carport in onze eigen fabriek. Door de productie in eigen hand te houden én door te werken met een eigen, professionele bouwploeg kunnen wij flexibel inspelen op al uw wensen en de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Dat u garantie krijgt op zowel de coating als de constructie is voor u een aangename verrassing, maar voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Specifieke wensen

Een carport voor uw auto moet passen bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en voldoen aan uw specifieke wensen. Daarom hechten wij veel waarde aan een goed en eerlijk advies. Wij helpen u kiezen uit de vele kleuren, diverse typen veiligheidsglas, geavanceerde verlichtingssystemen en zonwerende glassoorten.

Aluminium en stalen carports

Westerzon produceert aluminium en stalen carports en overkappingen. De aluminium en stalen carports van Westerzon zijn leverbaar in diverse varianten. Wij ontwerpen en bouwen unieke carports op maat. Ook hebben wij een aantal standaard carports in ons assortiment. Een carport van Westerzon biedt uw voertuig voldoende ruimte om onder te parkeren en droog uit te stappen. Wilt u meerdere auto’s overkappen? Ook dan hebben wij de ideale carport oplossing voor u. Bekijk onze diverse carport producten. Op alle productpagina’s kunt u foto’s bekijken van onze carports. Neem contact met ons op voor meer informatie.