Terrasoverkapping

Veranda of overkapping

Kan het terrasseizoen u niet lang genoeg duren? Kies dan voor een sfeervolle terrasoverkapping van Westerzon. Geniet van de prille voorjaarszon en een lekker lange nazomer. Verwen uzelf met een fraaie veranda, waar u met vrienden eindeloos kunt tafelen en borrelen. Waar u de tuinmeubelen en wellicht uw buitenkeuken jaarrond kunt laten staan. Waar u ook bij een zomers buitje rustig kunt blijven zitten. Waar iedere zomer een topzomer wordt!

Specialist in maatwerk

Westerzon is specialist in overkappingen. Wij realiseren een terrasoverkapping of veranda die volledig past bij uw woning. Met onze jarenlange ervaring en onze eigen vakmensen kunnen wij een overkapping garanderen waar u jarenlang zonder omkijken plezier aan beleeft. In onze eigen fabriek maken wij alles op maat, gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige materialen en houden wij de kwaliteit van onze producten nauwlettend in de gaten.

Verschillende uitvoeringen

De mogelijkheden voor zo’n sfeervolle terrasoverkapping zijn bij Westerzon eindeloos. De materialen die wij gebruiken zijn zo lichtdoorlatend dat de overkapping geen enkele afbreuk doet aan de lichtinval binnenshuis. En wilt u het aangenaam koel op uw terras houden, kies dan voor onze warmtewerende glasvariant. U kunt niet alleen kiezen voor verschillende soorten en kleuren glas, maar ook voor diverse uitvoeringen. Zo zijn er overkappingen in halfronde, kwartronde en vlakke uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke woonwens.

De Westerzon® terrasoverkapping:

  • verlengt het buitenseizoen;
  • verhoogt de waarde van uw woning;
  • beschermt uw tuinmeubelen tegen weersinvloeden
  • is in vele uitvoeringen leverbaar en altijd van topkwaliteit.

Bekijk onze modellen

Terrasoverkapping HR (5)
Particulier
Lees meer
Terrasoverkapping HR
Terrasoverkapping KR (1)
Particulier
Lees meer
Terrasoverkapping KR
Terrasoverkapping VL (1)
Particulier
Lees meer
Terrasoverkapping VL
Terrasoverkapping VLX (2)
Particulier
Lees meer
Terrasoverkapping VLX
Terrasoverkapping VZ (1)
Particulier
Lees meer
Terrasoverkapping VZ