De kwaliteit van Westerzon

Westerzon® plaatst overal in de Benelux en daarbuiten op maat gemaakte overkappingssystemen in de kleur die u wenst. Of het nu gaat om een enkele terrasoverkapping of carports voor een complete woonwijk, wij verzorgen van A tot Z het complete constructiepakket.

Ook aan de hand van uw bouwkundige tekeningen kunnen wij u vrijblijvend een offerte aanbieden. Heeft u bouwkundige plannen waarvan de constructie nog getekend en berekend moet worden om deze vervolgens door uw gemeente te laten keuren, ook dit kan Westerzon® compleet voor u verzorgen.Op deze manier bent u zeker van uw zaak en loopt u hiermee geen risico op onvoorziene kosten achteraf.

Wij zijn ervan overtuigd dat goed constructief ontwerpen geen toeval kan zijn, maar een gevolg is van toegepaste vakkennis. Uiteraard houden wij tijdens het ontwerpproces rekening met de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Wat kunt u van ons verwachten:
Uw overkapping is constructief verantwoord, economisch verantwoord, uitvoeringstechnisch aantrekkelijk en bouwkundig geïntegreerd.

Om optimaal aan uw verwachtingen te kunnen voldoen heeft Westerzon® overkappingen een productief samenwerkingsverband met Batist® constructies. We zijn daarom ook beide gevestigd op industrieterrein Zwethove in Wateringen. Deze samenwerking heeft vele voordelen voor ons maar ook voor u als klant.

Ons motto: kan niet, bestaat niet. Kortom een constructieve eenheid anno nu.