Certificering

Westerzon hecht een grote waarde aan het welzijn en het hebben van een veilige werkplek ten aanzien van haar medewerkers.

NEN-EN ISO 9001 gecertificeerd

Batist ontwikkeling & productie, onderdeel van Westerzon, heeft het ISO 9001 certificaat behaald. Na bijna een jaar lang alle procedures te hebben doorlopen heeft het management de kwaliteitseisen nog verder opgeschroefd. Zo zijn we weer een stap verder in het streven de dienstverlening naar de klant te verhogen.

Naast de particuliere klanten wordt Westerzon steeds vaker benaderd door bedrijven, overheid, VvE beheer en woningbouwverenigingen omtrent het produceren en monteren van rookruimtes, professionele overkappingen, gevels, lichtstraten etc.

Met zowel het VCA en ISO 9001 certificaat op zak kunnen we onze klanten nog professioneler van dienst zijn. Naast de kwaliteit van het werk is ook het welzijn van onze medewerkers van groot belang.

NEN-EN 1090 gecertificeerd

Vanaf september 2015 voldoen wij ook aan de norm NEN-EN 1090-1. Deze norm is van toepassing op alle dragende constructies van staal of aluminium. Bekijk het artikel op Groentennieuws.nl.

nen en 1090