Opties

Glasbedekking

Het glas wordt geleverd in twee verschillende soorten: ‘standaard’ flexibel veiligheidsglas en warmtewerend flexibel veiligheidsglas.

Beide soorten zijn leverbaar in 4 of 6 mm dikte. Warmtewerend glas is voorzien van een dunne laag waardoor zonlicht wordt gereflecteerd. Dit glas wordt veelal toegepast bij terrasoverkappingen.

Standaard wordt uitgegaan van een standaard blanke glasbedekking. Het door ons gebruikte glas is zeer sterk en heeft als voordeel, dat het gemakkelijk schoon te houden is.


Led verlichting

In alle overkappingen, waar liggers in de draagconstructie zijn verwerkt, kan led verlichting worden toegepast. Bij een enkele HR carport en een KR terrasoverkapping worden per ligger twee spotjes gemonteerd. Bij een dubbele HR carport en een VZ terrasoverkapping worden per ligger drie spotjes toegepast. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de verlichting te splitsen als u een overkapping met uw buren deelt.

De armaturen zijn leverbaar in drie kleuren: wit, zwart en aluminium

De verlichting wordt altijd compleet met een tijdschakelaar geleverd. Tegen meerprijs kunt u kiezen uit een schemerschakelaar of een bewegingsmelder. De lampjes geven warm wit licht en worden vooraf gemonteerd en verdeeld over de dwarsligger.


Wanden

Het is ook mogelijk om uw overkapping van gevelpanelen te voorzien. Zo zit u beschut en uit de wind. De panelen worden uitgevoerd in helder of ondoorzichtig veiligheidsglas of in Trespa wanden.

In geval van glas kunt u kiezen voor standaard veiligheidsglas in de kleuren: blank, grijs, brons en groen

Ook toepassing van Emalit glas is mogelijk. Emalit glas is ondoorzichtig en leverbaar in verschillende RAL-kleuren. Het gekleurde aanzicht ontstaat door het onder zeer hoge temperaturen emailleren van één van de zijden.

Bij keuze voor gevelglas wordt 6 of 8 mm poligeslepen glas gebruikt. Deze glasplaten worden door middel van speciale glasklemmen tussen de constructie gemonteerd.


Screen

Voor het type terrasoverkapping VL & VZ zijn screens te verkrijgen welke bovenop de constructie geplaatst worden waardoor er een prachtig harmonieus geheel ontstaat.